Glazbene vijesti

PREMIJERNO: Novi singl Saše Lozara „Šala“

Nakon “Tajno” i “Da”, “Šala” je treća u nizu koja nastavlja uspješno svoj autentični glazbeni pravac multitalentiranog Saše Lozara.

 

Ekskluzivna vijest je TA da imamo i gosta u pjesmi, a to je Baby Dooks  iz Bolesne braće.
Šala  je lako pamtljiva pjesma, u pop formi, atraktivnog vokalnog raspona Saše Lozara, te autentičnog repa (rap) našeg dragog gosta Baby Dooksa.
David Vurdelja-Dooks je ovaj puta potvrdio da je veliki glazbenik. Vratio nas je u vrijeme  Bolesne braće, popularnog rap dvojca koji su trajno obilježili čitavu jednu epohu na glazbenoj sceni.
Vjerujemo i nadamo se da ćemo unijeti dašak tog vremena, osvojiti mnogobrojna srca publike, kritike, kolega, urednika, klupsku i festivalsku scenu, te slušatelje radijskog etera u Hrvatskoj i u regiji.
Šalu potpisuje naš suradnik, prijatelj, veliki autor /tekstopisac/producent  Predrag Martinjak Peggy  ujedno i autor pjesama poput Tajno, Da Saše Lozara, i mnogobrojnih hitova Massima i Nine Badrić. 
Glazbenu produkciju potpisuju producenti: P. Martinjak i Marko Gaćina

Kako pjesmu prati i slika, a Šala je posebna pjesma, sigurni smo da ćemo Vas ovaj puta i slikom razgaliti i zabaviti, jer slika govori 1000 riječi.

The Team:
Likovno oblikovanje: Boris Poljičanin, Grupa Ultima
Glazba: Predrag Martinjak-Peggy
Tekst: Predraga Martinjak, koautor teksta David Vurdelja
Rap: David Vurdelja-Baby Dooks
Aranžman : Predrag Martinjak Peggy
Mix: Marko Gaćina
Produkcija: P.Martinjak, Marko Gaćina
Izvršni producent/excutive producer: Gordana ( Goga ) Bosak
Nakladnik: Agapa, 2018.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend