Lokalne vijesti, Regionalne vijesti

Predstavnici FIT-a boravili u posjetu Odjelu za forenzične znanosti Sveučilišta u Splitu

U posjetu kolegama u Splitu boravili su doc.dr. Hadžib Salkić, prodekan FIT-a i rukovoditelj Odjela za digitalnu forenziku Instituta Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“, zajedno sa suradnicima doc. dr. Vladicom Babićem i višim asistentima, mr. Draganom Mlakićem i mr. Mahirom Zajmovićem.

 

„Naši domaćini su bili pročelnik Odjela, prof.dr.sc. Ivica Filipović, pomoćnik pročelnika za poslovanje, doc.dr.sc. Marijana Bartulović, pomoćnik pročelnika za znanosti i međunarodnu suradnju, doc.dr.sc. Željana Bašić i  voditelj modula Računalna forenzika, doc.dr.sc. Toni Perković. Nakon obilaska Odjela forenzičnih znanosti, održan je konstruktivan sastanak glede naše buduće suradnje“, kazao je doc.dr. Hadžib Salkić i u prilog tome najavljujući održavanje ljetne škole u Splitu, u organizaciji Odjela forenzičnih znanosti splitskog Sveučilišta te suorganizaciju Međunarodne konferencije “FORENZIKA 2018”, koja bi se trebala održati na Sveučilištu „VITEZ“ u mjesecu lipnju.

 

„Također, razmatrali smo i mogućnosti razmjene studenata i profesora u okviru Erasmus+ programa, kao i organiziranje okruglih stolova o nekoj od aktualnih tema“, poručio je prodekan Fakulteta informacijskih tehnologija Sveučilišta „VITEZ“, doc.dr. Hadžib Salkić i ovim putem zahvaljujući kolegama u Splitu na srdačnom gostoprimstvu i konstruktivnim razgovorima.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend