Lokalne vijesti

Predstavljena publikacija Mladeži HDZ BiH Vitez

Mladež HDZ BiH Vitez, u prostorijama viteške podružnice HKD „Napredak“, predstavila je prvi broj vlastite publikacije, koja nosi naziv „Pogledi nove generacije“.

U punom klubu HKD „Napredak“ u Vitez publikaciju, u kojoj je na 44 stranice predstavljena retrospektiva rada Mladeži HDZ BiH Vitez proteklih godinu dana, predstavio je predsjednik OO M HDZ BiH Vitez Jakov Križanović, koje je iskazao ponos i zahvalnost kolegicama i kolegama iz Mladeži, koji su proteklih mjeseci vrijedno radili kako bi ova publikacija ugledala svjetlo dana. Izuzev Križanovića, nazočnima su se kao uvodničari obratili i predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović, te vrijedni lan Mladeži Nikola Šarić, koji je pročitao djelo „Vitezu“, autora Marka Martinovića Cara. Izuzev pregleda zbivanja iz života i rada Mladeži, u ovoj publikaciji se nalaze brojni intervju, a posebnu integrirajuću vrijednost nosi zbog toga jer su svoje osvrte na suradnju s organizacijom Mladeži iz Viteza dale časne sestre iz Viteza, predsjednik HKD „Napredak“ Zoran Kupreškić, predstavnici braniteljskih organizacija i mnogi drugi.

„Kao što kažu stihovi pjesme Marka Martinovića „misao imam za ovaj grad“ tako smo i mi, vođeni tom idejom, kroz kolumne i razne osvrte ponudili svoju viziju našeg Viteza. Brojni naši visokoobrazovani članovi uložili su neprocjenjivi trud, kako bismo ovaj izazovan projekt priveli kraju, a danas ponosno možemo istaknuti kako smo u svojim nakanama uspjeli“, istaknuo je član OO M HDZ BIH Vitez i jedan od članova uredništva publikacije Nikola Šarić.

Prvi primjerak uručen dr. Draganu Čoviću

Također, vrijedi istaknuti kako je prvi primjerak prvog broja ovoga glasnika viteške Mladeži predsjednik Križanović uručio hrvatskom članu Predsedništva BiH dr. Draganu Čoviću prilikom zajedničkog hodočašća u Lourdes, a nakon toga i ministrici obrane BiH Marini Pendeš i vojnom biskupu msgr. Tomi Vukšiću.

(OO M HDZ BiH Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend