Glazbene vijesti

PREDSTAVLJAMO: Novi singl Tonyja Cetinskog ‘Čuvam ljubav’

Sačuvati ljubav nije možda lako u današnje vrijeme, ali onaj koji je zna pretočiti u pjesmu  je definitivno Tony Cetinski.

Čuvam ljubav‘ naziv je njegovog novog singla, za koji iskusni Amil Lojo, stavlja potpis na stihove i glazbu, dok aranžman zajednički potpisuje uz Adisa Sirbubala.

Iako novi glazbeni uradak nosi nezaobilaznu ljubavnu tematiku koja ovom miljeniku mnogobrojne publike nije ni malo strana, ipak je po nečemu posebnija, što nam je dao naslutiti i sam Tony,

‘Ne bih tako olako ovu pjesmu svrstavao u samo ljubavnu. Ova pjesma je puno dublja i pjeva o nečemu puno većem od nas ljudi. Možda ćete je shvatiti odmah, a možda će vam trebati neko vrijeme za to, ali sigurno ćete je dugo pamtiti i nećete je moći zaboraviti. Upravo svojom jednostavnošću će vam se uvući pod kožu’, zaključio je.

Ovakva pjesma itekako je zaslužila video spot, a za sve se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je gotovo savršeno stopio u vizualnim kadrovima melodiju i stihove ‘Čuvam ljubav’. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu koji su svojom pojavom, talentom i iskustvom unijeli dodatnu čar ovoj glazbenoj priči.

Vjerujemo da će ‘Čuvam ljubav’ ne samo da će pronaći svoj put do srca publike, već i ostaviti u mnogima dubok trag onim što nosi u vremenu koje je pred nama.

Zahvaljujem se ovom prilikom svima onima koji su pomogli da do ove pjesme dođe, kao prvo Amil Lojo, izuzetan autor i glazbenik od kojeg ćete, nadam se, čuti još puno lijepih uradaka’, još je za sam kraj poručio Tony.

Autor glazbe: Amil Lojo
Autor teksta: Amil Lojo
Autor aranžmana: Amil Lojo/Adis Sirbubalo
Glazbeni producent: Tony Cetinski
Tonski snimatelj: Mihael Blum/Amil Lojo

Redatelj spota: Zdravko Terkeš

Foto: Boris Štajduhar

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend