Kultura, Lokalne vijesti

Predstava “Put po svijetu” u subotu na 12. Danima kazališta “Vitez 2020.”

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo osvojit će mnoga dječja srca.

Predstava je namijenjena djeci školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu.

Igra se u subotu, 17. listopada, s početkom u 20h, čime se nastavljaju 12. Dani kazališta „Vitez 2020.“

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.
Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

“I za ovu predstavu vlada veliki interes publike, tako da pozivamo sve one koji žele rezervirati svoje ulaznice to i učine na brojeve: 065 975 197, 064 44 51 708, 063 335 334 ili 063 757 750. Također, još jednom pozivamo na poštivanje propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom”, poručili su iz GKM-a Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend