Lokalne vijesti

Predsjedništvo OO HDZ BiH održalo sastanke s članovima 17 temeljnih ogranaka

Predsjedništvo OO HDZ BiH Vitez, na čelu s predsjednikom Borisom Marjanovićem, u protekla dva tjedna održalo je niz sastanaka i posjeta temeljnim ograncima u Vitezu s ciljem podizanja efikasnosti izvršnih odbora temeljnih ogranaka, ali i boljeg uvida u stanje na terenu.

Tako je u navedenom razdoblju održano 17 radnih sastanaka s članovima izvršnih odbora na kojima je razgovarano o radu i funkcioniranju OO HDZ BiH Vitez, pripremama za lokalne izbore, ali i problemima infrastrukturne prirode s kojima se susreću stanovnici viteških naselja.

Predsjednik Marjanović nazočne je na sastancima upozorio na važnost ovogodišnjih lokalnih izbora, potrebom kvalitetnog rada i izvršavanja određenih zadataka upućenih od strane Predsjedništva OO HDZ BiH Vitez prema svim temeljnim ograncima. Predsjednik je također naglasio kako je cilj održavanja ovih sastanaka kvalitetna priprema za lokalne izbore koji će biti raspisani početkom svibnja.

“Protekla dva tjedna posjetili smo našu bazu, održali jedan sastanak Općinskog odbora, što je učinila i naša Mladež, te mogu ponosno reći kako smo se kroz proteklih 14 dana formalno susreli se s više od 100 osoba koji su dio strukture HDZ-a BiH. Razgovori su bili konstuktivni, očekujemo kako će svi svoje zadatke shvatiti ozbiljno i kako ćemo rezultat koji očekujemo i ostvariti”, kazao je predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović.

(Odjel za informiranje OO HDZ BiH Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend