Glazbene vijesti

Pravila Igre, u stilu svjetskih zvijezda, vožnjom u otvorenom autobusu i live svirkom osvojili Zagreb!

Pravila Igre ne prestaju oduševljavati obožavatelje i publiku, ne samo odličnim pjesmama, nego i kreativnim idejama za nastupe u javnosti. Nakon što je njihov aktualni singl ‘Zagrli me‘ odlično prihvaćen od struke i slušatelja, te je zavladao radijskim i televizijskim eterima, dečki su se odlučili na nešto totalno drugačije i rijetko viđeno.

Naime u sklopu ‘Fashion and Friends tour de Zagreb’, poznatog modnog branda, dečki su jedan dan proveli pjevajući uživo u otvorenom autobusu koji je vozio središtem Zagreba. Tako su svi stanovnici Grada i njihovi gosti, mogli uživati u live izvedbama najvećih uspješnica Pravila Igre Nebo na mojoj strani‘, ‘Lijek za besane noći‘, ‘Kamen na duši‘, ‘Na ulazu‘, ‘Okovano srce‘, ‘Na tvojim usnama’, te kako smo već spomenuli i aktualnom singlu ‘Zagrli me‘.

‘Super zanimljivo i potpuno drugačije iskustvo. Prolaznici u Gradu odlično su reagirali na autobus i svirku, te bez lažne skromonosti možemo reći da su prema njihovim reakcijama, uživali u pjesmama.’, ističu dečki iz Pravila Igre.

Pored vožnje autobosum, dečki iz banda, našli su vremena i za nastup na popularnoj zagrebačkoj špici, gdje su u caffe-baru Nova ploča, odradili akustičnu live svirku, za potrebe snimanja jedne televizijske emisije.

Priči u režiji Pravila Igre tu nije kraj, jer najavljuju i prvi službeni koncert, 04.11.2016. u Clubu Inside u Šibeniku, te 09.12.2016. u zagrebačkom klubu Roko, ‘Jedva čekamo koncert u Šibeniku i nastup pred tamošnjom publikom, gdje dosada nismo nikada bili. Istodobno koncert o Roku, prvi je veliki koncert u našem gradu, što je ne trebamo ni govoriti, dodatan i poseban motiv’., poručuju Pravila Igre.

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend