Zanimljivosti

Pratite uživo situaciju na ulicama Zenice

S obzirom da je Zenica domaćin utakmice baraža između BiH i Republike Irske, koja se igra večeras na stadionu Bilino polje, Zenicablog realizira jedan zanimljiv projekt. Projekt traje već 20 mjeseci, realizira se u fazama i svakog mjeseca obogaćuje dodatnim sadržajima.

Zenica live – Zenica uživo omogućava live stream video s više lokacija u gradu Zenici.

Zahvaljujući ovom projektu građani BiH i svi drugi širom Planete mogu preko interneta pratiti atmosferu UŽIVO iz Zmajevog gnijezda s 15 kamera. Zenicablog omogućava da uživo, 24 sata dnevno, gledate atmosferu iz Zenice, iz Gnijezda Zmajeva, uoči, tokom i nakon utakmice BiH – Irska. Za to je potrebno posjetiti link na web stranici – Jedno mjesto za sve informacije iz Zenice –

http://www.zenicablog.com/zenica-uzivo-24-sata-dnevno/

Sigurno će vam posebnu pažnju privući kamera u ulici Aska Borića, koja prenosi atmosferu s platoa i okoline Zapadne tribine stadiona Bilino polje, zahvaljujući kojoj možete vidjeti i djelić atmosfere sa samog stadiona. Kameru možete pratiti ovdje:

http://www.zenicablog.com/kamera-aska-borica/

Istovremeno, u centru grada u toku je i sajam organske proizvodnje OPPEN-s, a kamera na Trgu Alije Izetbegovića se nalazi NA LINKU:

http://www.zenicablog.com/kamera-trg-alije-izetbegovica-zenica/

Također, s ponosom predstavljamo jednu od najgledanijih kamera, na Kružnom toku kod Lamele, gdje se okuplja većina bh. navijača uoči utakmice – pogledajte UŽIVO ovdje:

http://www.zenicablog.com/kamera-evropa-zenica/

 

Fotografije i informacije vezane za Zenicu, koje uključuju i fotografije i priče vezane za boravak Zmajeva u njihovom Gnijezdu mogu se pronaći na adresi http://www.zenicablog.com.

(Zenicablog Team)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend