Lokalne vijesti

Poziv Vitežanima na okupljanje 1000 Ivana

Kuprešaci posljednjega dana mjeseca srpnja okupljaju sve Ivane iz zemlje, susjedstva i dijaspore da zajedno sa svojim obiteljima slave i bolje upoznaju prirodne ljepote, te bogatu kulturu i tradiciju ovog specifičnog bosanskohercegovačkog kraja, te istovremeno pomognu zapisati taj poseban trenutak u povijesti – rušenjem Guinnessovog rekorda u okupljanju najviše osoba istoga imena na jednom mjestu.

 

 

Najmasovnijim okupljanjem Ivana cilj je promovirati obiteljske i duhovne vrijednosti, te obilježiti obiteljsku nedjelju, 30. srpnja 2017. zajedničkom molitvom i obiteljskim druženjem, milenijskom fotografijom, obaranjem najpoznatijeg svjetskog rekorda, te neizostavnim koncertom Marka Perkovića Thompsona.

Originalna ideja, koja će zasigurno okupiti najveći broj Ivana na svijetu,  proizašla je iz poznate pjesme „Vratit će se Ivan s 1000 momaka“ popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona, a u cilju promoviranja vrijednosti kupreške zajednice, ljepota kupreškog kraja i bogatstva kupreške tradicije i kulture.

Pozvani su svi Vitežani, koji nose ime IVAN, ali samo IVAN (ne Ivica, Ivo, Ivano,…) i iz Viteza su da se jave i prijave za sudjelovanje na manifestaciji „1000 Ivana“. Poduzeće Šarić comerc organizirat će BESPLATAN prijevoz.

Polazak autobusa na dan 30.7.2017.godine je ispred Franšiznog centra BiH u Vitezu, u 9 sati. Vitežani, s imenom Ivan, trebaju se pravovremeno prijaviti na broj 063/992-719, kako bi na vrijeme bili prijavljeni za ovu manifestaciju i kako bi se mogao osigurati dovoljan broj mjesta u autobusu.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend