Lokalne vijesti

Poziv licenciranim ispitivačima, predavačima, instruktorima vožnje i ostalim zainteresiranima na stručno usavršavanje

U subotu i nedjelju, 8. i 9. kolovoza ove godine, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, u suradnji s Internacionalnim univerzitetom Travnik u Travniku / Saobraćajni fakultet Travnik u Travniku organizira seminar stručnog usavršavanja.

Seminar će se održati u prostorijama Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku, s početkom u 10,00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane licencirane ispitivače, predavače i instruktore vožnje, kao i ostale zainteresirane da nazoče seminaru stručnog usavršavanja na temu „Sigurna vožnja i ponašanje u kružnom raskrižju”. Okvirni program seminara stručnog usavršavanja bit će objavljen na službenoj web stranici Ministarstva.

Za sudjelovanje na seminaru stručnog usavršavanja plaća se kotizacija u iznosu od 40,00 KM.

Početak registracije je od 9:00 sati. Kotizaciju je moguće platiti prilikom registracije, neposredno prije održavanja seminara stručnog usavršavanja na mjestu ulaska u dvoranu za održavanje seminara.

Napomena:

1.Molimo sve zainteresirane da svoju nazočnost potvrde isključivo putem email adrese: marina.pravdic@sbk-ksb.gov.bai studentska@iu-travnik.com uz obveznu popunu podataka koju dostavljamo kao privitak ovoga poziva.

2.Rok za prijavu je najkasnije do četvrtka, 6.8.2020. godine, do 14:00 sati.

3.Svi zainteresirani s područja KSB bit će planirani za 8.8.2020. godine (subota), osim ispitivača i instruktora vožnje koji su taj dan angažirani na vozačkim ispitima (mogu biti nazočni 9.8.2020.), a s područja ostalih kantona za 9.8.2020. godine (nedjelja).

4.Seminaru stručnog usavršavanja mogu nazočiti samo prijavljene osobe uz obvezu nošenja maske za lice.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend