Zanimljivosti

Poziv Hrvatima diljem svijeta: Obilježimo Dan zajedništva, ponosa i sreće!

Poziv je upućen Hrvatima diljem svijeta. Uključite se, zapjevamo “Lijepa li si” i obilježimo 16. srpnja 2020. g. u 20.00 sati 2. Dan zajedništva, ponosa i sreće.

Nakon uspješno realiziranog 1. Dana zajedništva, ponosa i sreće,  s ciljem nastavka ove pozitivne priče i poticanja zajedništva, Organizatori bez granica, Navijačka udruga hrvatskih reprezentacija Croatian fans embassy i klub navijača “Mi Hrvati” pozivaju da i ove godine, unatoč svim izazovima koji su stavljeni pred sve nas, obilježimo diljem svijeta ovaj poseban dan.

Inicijator, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, u suradnji s Organizatorima bez granica pozivaju na obilježavanje 2. Dana zajedništva, ponosa i sreće.

16. 7. 2018. g. možemo reći da je Hrvatska bila jedna od najsretnijih  zemalja na svijetu kada je organiziran jedinstveni, emotivni, spontani doček hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji  u Zagrebu.

Kako se radi o specifičnim okolnostima ove godine, svi navijači su zamoljeni da ovaj dan obilježe sukladno svim preporukama nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Pozvani su Hrvati diljem svijeta da obuku “kockaste” dresove, majice i s navijačkim rekvizitima 16.7. u 20.00 h, diljem svijeta zapjevaju na balkonima, terasama i prozorima pjesmu “Lijepa li si” te se na taj način obilježi Dan zajedništva, ponosa i sreće. 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend