Lokalne vijesti

Potpisan Interni financijski Memorandum u KSB

Ministarstvo financija i trezora BiH kao koordinator Projekta potpisalo je Ugovor o Grantu IPA 2019 s izaslanstvom Europske unije za Projekt „Unaprjeđenje rada na predmetima ratnih zločina“.

Ovim Grantom je predviđeno da Projekt traje 24 mjeseca s početkom implementacije 1.1.2021. godine do 31.12.2022. godine.

Nakon što je potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava („Grant sporazum“) u cilju pružanja neophodne financijske pomoći institucijama Bosne i Hercegovine koji rade na predmetima ratnih zločina Interni financijski memorandum dana 14.1.2021. godine potpisale su u ime Ministarstva financija KSB, ministrica Mirjana Plavčić i u ime Kantonalnog suda u Novom Travniku, predsjednica Katica Jozak-Mađar.

U skladu s Odlukom Projektne strukture poveden je javni natječaj i 15.1.2021. godine u Kantonalni sud u Novom Travniku primljena su  dva stručna suradnika, Minela Šumarić i Marko Lovrinović za rad na predmetima ratnih zločina u BiH.

Sredstva za rad osigurlo Izaslanstvo Europske unije.

Više: https://hjpc.pravosudje.ba/vstv/faces/vijesti.jsp?id=97903 https://hjpc.pravosudje.ba/vstv/faces/vijesti.jsp?id=97882

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend