Pjesme

Poslušajte novi singl Tončija Huljića “Kakvi san ja kralj”

Ljubavna pjesma opjevana u stilu kojeg već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom, novi je hit koji potpisuje sam Huljić, dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić.

“Kakvi san ja kralj”, novi je singl i spot neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića. Ljubavna pjesma opjevana u stilu kojeg već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom, novi je hit koji potpisuje sam Huljić, dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić. Iako kroz svoje pjesme često provlači duhovitu notu muško-ženskih odnosa, kao na primjer u nedavnom hitu “Čemu nervoza”, novim je singlom na tragu hitova “Ja sam rojen da mi bude lipo” i “Guštan”. O pjesmi koja će zasigurno postati himna mnogih muškaraca Tonči Huljić kaže:

“Ovo je priča o tipičnom Dalmatincu koji u klasičnom alfa-mužjačkom stilu ne želi pokazati koliko pati što je ostavljen i pred društvom se ponaša kao da je sve u najboljem redu, da ga ništa ne dotiče, no samom sebi ipak priznaje da unutra proživljava dramu ostavljenog lika, i da je ‘puka ka cvrčak'”.

Stihove u kojima pati za voljenom ženom, slikom je u još jednom duhovitom spotu dočarao Tončijev stalni suradnik, redatelj Marijo Grabovac: “Dok Tonči stvara ozbiljne hitove ja sam zadužen za duhovite spotove. Takav je slučaj i s novim “Kakvi san ja kralj“. Na snimanju smo imali odličnu atmosferu, ali nije bilo sve lako jer su se glumci u spotu trebali rasplakati, a jedva su se suzdržavali od smijeha”, rekao je Mario.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri, Tonči se okušao u raznim glazbenim stilovima i u svima je pokazao svoj raskošan skladateljski talent, a na jesen će publici predstaviti i mjuzikl „Pacijenti“ koji radi zajedno s autorom libreta Mirom Gavranom.
Prije točno godinu dana Tonči Huljić je sa svojim bendom u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog predstavio hitove s albuma „Ka hasish“ i „Panika“, na kojem je i oduševio kao skladatelj i izvođač, a nakon toga je svoju, sve veću publiku, iznenadio duetom „Fuman“ s Massimom.

Izvor: vecernji.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend