Glazbene vijesti

Poslušajte Cubismo i Nolu koji pjevaju hrabrim ženama u doba korone

Pod egidom “Vi zbog nas morate na posao, a mi smo ostali doma”, pjesmu “Lijepa si danas” posvetili su svim liječnicama, medicinskim sestrama, blagajnicama, novinarkama i drugim ženama koje moraju raditi.

Prije nekoliko tjedana Cubismo i pulska grupa Nola u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a objavili su pjesmu “Lijepa si danas” koja je odmah osvojila radijski eter. U planu je bio i spot koji je trebao biti snimljen na velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornici, no zbog nesretnih okolnosti s koronavirusom koji je zahvatio Hrvatsku, ali i cijeli svijet koncert je otkazan, pa tako i snimanje spota.

Zato su omiljeni glazbenici došli na ideju da spot snime iz svojih kuća i time još jednom istaknu važnost da se društvo ponaša odgovorno i ostane doma.

“Pjesmu ‘Lijepa si danas’ posvetili smo svim onim mamama, kćerima, bakama, sestrama, tetama… koje moraju raditi da bismo mi imali siguran i koliko-toliko normalan život, a najviše što mi možemo učiniti za njih jest da ostanemo doma i mislimo na njih i poručimo im: lijepe ste danas.”

(www.vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend