Lokalne vijesti

Popularna glumica Anđelka Prpić stiže u Vitez

Popularna glumica Anđelka Prpić stiže u Vitez. Najveću popularnost stekla je igrajući ulogu Anđelke u seriji “Andrija i Anđelka”, a viteška publika imat će priliku uživati u predstavi – monodrami “Šta me snađe”, koja će biti izvedena 29.10. 2018. godine, u 19:00 sati.

 

U monodrami “Šta me snađe” Anđelka glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Ona se sasvim slučajno nađe pred dilemom, čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu…

Anđelka Prpić će s monodramom “Šta me snađe” nastupiti u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH 29.10. 2018. godine, u 19,00 sati.

Ulaznice, po cijeni od 20,00 KM, možete kupiti na recepciji hotela Central u Vitezu. Više informacija na broj 030/718-460.

Medijski pokrovitelji: Radio Vitez, Drukčiji radio Novi Travnik, Centralna.ba, Radio Busovača, Vitez.info

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend