Lokalne vijesti

Pomoć Domu zdravlja Vitez uručila brojna viteška poduzeća

Prepoznajući značaj i ulogu zdravstvenih djelatnika, posebno u vrijeme pandemije koronavirusa, pomoć Domu zdravlja Vitez pružili su poduzetnici iz naše općine.

U ovim, vjerojatno najtežim trenucima za zdravstvene radnike svugdje u svijetu, pa tako i u Vitezu, viteški poduzetnici pronašli su prigodan način zahvaliti im za sav trud i zalaganje, koje pružaju pacijentima i pomoći im kada je najpotrebnije.

Kako je u izjavi za Radio Vitez rekao dr. Zoran Pocrnja, ravnatelj Doma zdravlja Vitez, brojna su poduzeća novčanim i donacijama u robi pomogla svakodnevni rad zdravstvenih djelatnika.

„Osim poduzeća FIS, koje nam je u ovoj pandemiji značajnim donacijama pomoglo dva puta, želim izraziti zahvalnost i poduzećima Economic, Coin Security, Eurodom, Vujević company, Komping, Kim Tec, Etno selo Čardaci, Info kod, Kalvarija kop, Maks, Real kop, Mega plast, Elkom, Ganik, Sport GMS, Sofa MM, Optika Jerković, Gudelj – Eurotank, Zlatarne Madona i Roltend“, kazao je dr. Pocrnja.

Dodao je kako se pandemija virusa COVID – 19 negativno odrazila na poslovanje viteškog Doma zdravlja. „Značajno su uvećane potrebe zbog nabavke prijeko potrebne opreme i dodatnog angažmana djelatnika, a smanjeni su nam prihodi, koje smo ranije uspijevali ostvariti na osnovu pruženih usluga“, kazao je dr. Pocrnja, dodajući kako je Dom zdravlja Vitez zbog loše financijske situacije bio primoran uvesti i stroge mjere štednje.

(Radio Vitez) 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend