Regionalne vijesti

Policija pronašla i uhitila muškarca koji je divljački napao žene u Splitu/UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Vijest o brutalno premlaćenim ženama, koje manijakalno napadata nepoznati muškarac bez ikakvog razloga, objavljena na portalima nedugo nakon prvog napada, unijela je jezu, nelagodu i strah među sve žitelje Splita, ali i brojne goste, koji su se zabrinuli za sebe ili svoje supruge, majke, prijateljice, kćeri,…

Splitska policija uhitila je muškarca koji je podmuklo napao i divljački istukao Nevenku Margetu (52). Policija ga je uhitila u ulici Sv. Fabijana u Podstrani nešto poslije 16 sati, javlja Dalmatinski portal. Ušao je među kuće gdje su ga opkolili i uhitili te ga odvezli u Split.

Podsjetimo, muškarac ju je napao kada je u subotu ujutro, nešto prije 7 sati došla otvoriti kafić Firule u kojem povremeno radi. Samo pola sata kasnije, napao je i teško ozlijedio još jednu ženu, na području kotara Blatine.

Vijest o brutalno premlaćenim ženama, koje manijakalno napadata nepoznati muškarac bez ikakvog razloga, objavljena na portalima nedugo nakon prvog napada, unijela je jezu, nelagodu i strah među sve žitelje Splita, ali i brojne goste, koji su se zabrinuli za sebe ili svoje supruge, majke, prijateljice, kćeri. Podmukli napad na Nevenku Margetu snimila je nadzorna kamera. Napadač, muškarac srednje životne dobi, se penje po stepenicama, skrivajući iza leđa ruku u kojoj je staklena boca, a kada je žena izašla i prošla kraj njega, s leđa je mučki, snažno udara bocom po glavi. Žena je pala na stepenice, a on je nastavlja divljački udarati rukama i nogama. Njezin suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. gardijske brigade i ratni vojni invalid, snimku napada je podijelio medijima i nudio nagradu od 1000 kuna onome tko identificira napadača.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend