Lokalne vijesti

Policija moli građane za pomoć u slučaju nestanka mladića iz Travnika

MUP SBK pozvao je građane da, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestanku Ive Domića iz Travnika da se jave u najbližu policijsku stanicu ili putem telefona na besplatan broj 122.

Podsjetimo, dana 15.11.2017.godine oko 12,45 sati u PS Travnik prijavljen je nestanak Ive Domića, rođenog 1995. godine, iz Travnika.

 

Prema prijavi rodbine, nestali mladić je posljednji put viđen 14.11.2017. godine, u 17,30 sati, ispred ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u ulici Kalibunar, općina Travnik.

 

Odmah po zaprimljenoj prijavi obaviještene su sve policijske stanice kao i patrole na terenu te se pristupilo prikupljanju saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe. Operativni radom na terenu došlo se do saznanja da je navedeno lice posljednji put viđeno dana 14.11.2017.godine u 21,30 sati u Travniku na Trgu grada Leipziga, odakle se vozilom marke Audi 80, registarskih oznaka E15-M-270, sive boje, sa crnim vratima prtljažnika, udaljilo u nepoznatom pravcu.  Isti je visine je oko 160 cm, srednje tjelesne građe i kratke crne kose, na sebi je imao farmerice i jaknu sive boje.

 

S obzirom da je potraga još toku, te da policijski službenici intenzivno rade po navedenoj prijavi, mole se građani da bilo kakva saznanja o nestalom mladiću jave u najbližu policijsku stanicu ili putem telefona na besplatan broj 122.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend