Glazbene vijesti

Poklon fanovima za kraj godine: Pogledajte novi spot Colonije!

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima.

Kao poklon fanovima u najsvečanijem mjesecu u godini – prosincu, pripremili su novi singl, pjesmu Za šaku dukata, koju prati i odličan video spot!

“Željeli smo na albumu Feniks pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima  Za šaku dukata” – rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije, koji je dominantan u ovoj pjesmi.

“Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo,  a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati.” – ispričala je Indira Levak, koja je blistala na snimanju u kreacijama domaćeg branda Krie design. Njezin glam tim je uvijek isti tako da je i ovaj put za kosu bio zadužen salon Renata, a za make-up Lada Mitrašinović.

Spot za ovu pjesmu, koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog  albuma, režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom.

Video je zamišljen kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je bajkoviti dvorac Empirej.

Pogledajte video:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend