Pjesme

Pogledajte zimsku bajku Amela Ćurića u novom spotu za singl „Te zime“!

„Spot smo snimali na planini na minus 12 stupnjeva…!“

Dok spot „Neizdrživo“ iz dana u dan prikuplja sve više pogleda na YouTube-u, a singl se i dalje vrti na radio postajama diljem regije, Amel Ćurić ima novi singl!

U samo 30 sekundi teasera objavljenog prije dva tjedna, Ćurić je najavio pravu zimsku bajku u novom spotu za singl „Te zime“.
Za razliku od prethodnog spota koji je sniman na moru, ovaj spot sniman je na snijegom prekrivenoj planini Bjelašnici, ponovo pod budnim okom – Harisa Dubice.

“Pustili smo da sam teaser zaintrigira fanove, da ne shvate odmah o kakvoj se pjesmi radi. Mislim da je pjesma ‘Te zime’ pun pogodak! Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pjesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosječan. Razumijem naše pjevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svjetskoj sceni mi je to neopravdano. Što se tiče samog snimanja spota…uf to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čovjeka, a snimali smo i na minus 12 stupnjeva, no ja sam još dobro prošao za razliku od djevojke koja je u spotu oskudno odjevena, u lepršavoj haljini i golih ruku.- ističe Ćurić.

Izvor: Menart BPM

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend