Pogledajte spot grupe Silente za pjesmu “Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)”

Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu.

“Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)” novi je spot grupe Silente pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić.

Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma „Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)“ objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu „Neće rijeka zrakom teći“. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila gromoglasan pljesak publike u Hypo centru. Da grupa ima jaku bazu fanova, potvrđuje i činjenica da je dvije godine uzastopce nominirana za „Večernjakovu ružu“ (ove godine u kategoriji „Glazbenik godine“).

Sljedeće zagrebačko druženje benda i publike zakazano je za 20. veljače kada će bend nastupiti na najvećem samostalnom koncertu, u Maloj dvorani Doma sportova. Upravo ta samostalna svirka bit će presedan na domaćoj glazbenoj sceni jer se ne pamti kad je jedan pop rock bend u samo tri godine od debi singla dogurao do dvorane koju su u proteklih 12 mjeseci rasprodavali Josipa Lisac, Urban & 4 i Pipsi.

Izvor: vecernji.hr