Pogledajte novi Vannin spot za pjesmu “Želja”

Veljača je počela u znaku Vannine nove pjesme i novog spota “Želja”. Iako je Vanna od samog početka imala jasnu viziju kako pjesma treba zvučati, onu pravu atmosferu dobila je nakon sugestije Gorana Kovačića, njenog stalnog suradnika, producenta i aranžera pjesme. 


 
“Kao što je to u posljednjih par godina običaj, i ovaj sam puta došla kod Gorana Kovačića, aranžera i producenta i ove moje pjesme te mu počela pjevati. Nakon što smo se usuglasili oko tempa i atmosfere pjesme, Goran je zaključio da bi za takvu pjesmu bilo najbolje da u studio pozovemo cijeli bend s kojim i inače nastupam i da oni to odsviraju svi zajedno. Tako je i bilo. Dodali smo i uživo odsvirane gudače, kao i već uobičajeno nadahnute prateće vokale sestara Palić te je pjesma vrlo brzo poprimila svoj idealni oblik. Pjesma se zove ‘Želja’, iako zaista ne govori o tipičnoj želji koju spremno govorimo drugima, ali kad jednom čujete pjesmu, vjerujem da će sve biti mnogo jasnije. Jako sam zadovoljna kako je pjesma ispala i vrlo sam ponosna na doprinos svakog tko je u njoj sudjelovao i zahvalna sam što su opet dio svog talenta podijelili sa mnom”, objasnila je Vanna. 

Postoje trenutci kada nešto ne želimo izreći, ali često pomislimo. Upravo je te trenutke Vanna uvjerljivo otpjevala u novoj pjesmi “Želja”. Videospot u režiji Darija Lepoglavca snimljen je prema Vanninom scenariju, u kojem je glumila samu sebe, pjevačicu koja pjeva u pratnji svog benda u jednom klubu. Njene riječi i bol ne diraju publiku koja večer provodi u veselom izlasku. 


Ona druga, prava publika koja je željela pjevati skupa s Vannom i s nestrpljenjem očekivala veliki koncert u zagrebačkoj Areni najavljen za 5. veljače, još će morati malo pričekati. Zbog epidemiološke situacije koncert je dobio novi termin, 7. svibnja. Do tada će “Želja” samo još više rasti.