Glazbene vijesti

Pogledajte kako izgleda ‘Božićna idila’ Dyaca!

Božićnu idila‘ – većina je ima, svi je priželjkuju. Ekipa iz Dyaca, pobrinula se da sada, svi uživaju u njoj.

Nova pjesma i video spot u ovo blagdansko vrijeme oduševit će i one najzahtjevnije. Vedro, veselo, nasmiješeno i prije svega emotivno, aduti su kojima vas osvajaju na prvo slušanje i gledanje.

Radosno je vrijeme, ljutnje više nema,
A obitelj je sad važnija od svega,
Zagrli bližnjeg i pruži svima mir,
Zapjevajmo Božić dolazi…

Slušajući riječi pjesme ‘Božićna idila‘ u izvedbi Dyaca, jednostavno će te se opustiti i uživati.

‘Videospot za pjesmu „Božićna idila“ snimljen je pod budnim okom i redateljskom palicom Mateja Češkića (Foto-Video M), koji je napisao i tekst pjesme. Kadrovi su snimljeni na dvije lokacije, u Đakovu i Slavonskom Brodu, a cilj je bio pjesničke slike i melodiju iz pjesme dodatno dočarati i popratiti videospotom. Stoga, vjerujem da smo uspjeli motive iz pjesme vizualno obogatiti prikazivanjem zajedništva, obitelji i blagdanskih motiva, kako bismo u ovo vrijeme ljudima dodatno podigli temperaturu oko srca’, istaknuo je ovom prigodom Danijel Car.  

Dečki iz Dyaca otkrivaju kako nije bilo teško ovu toplu priču prenijeti u pjesmu i video broj, te usput svima otkriti savršeni recept za božićnu idilu, koja, među ostalim, uključuje ljubav, zajedništvo i toleranciju.

‘Želimo prikazati da je ovo blagdansko vrijeme pravi trenutak za „totalni reset“ svih loših stvari koje su se dogodile u 2020. godini i da trebamo dati priliku sreći i osmijehu da konačno preuzmu prvo mjesto na top ljestvici naših osjećaja. Uživali smo stvarajući pjesmu u studiju, a vjerujemo da će i slušatelji uživati u melodiji i stihovima, koji će ih potaknuti na jedan topli zagrljaj s voljenim osobama, dakako uz šalicu ili dvije kuhanog vina“, poručuje Damir Ergotić.

Ovim riječima možemo biti vođeni kroz prosinac, te uživati u trenucima za pamćenje, ponajviše uz naše drage obitelj i prijatelje.

Kako izgleda ‘Božićna idila‘, koju vam donosi Dyaco, pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa

Autor teksta: Matej Češkić
Autor glazbe: Matej Podgorščak
Autori aranžmana: Damir Ergotić i Mislav Čatić
Ton majstor: Mislav Čatić
Glazbeni producent: Damir Ergotić
Mastering: Bojan Šalamon Shalla

Foto: Matej Češkić

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend