Počinje potraga za radnicima na kruzerima

Nezaposleni iz BiH koji žele da putuju i pri tome ostvare solidnu zaradu imaju priliku da konkurišu za rad na kruzerima kompanija “Viking” putem agencije “Kouzen”.

 

Zaposleni u ovoj kompaniji održaće 14. decembra u Sarajevu prezentaciju rada na kruzerima, a zainteresovani kandidati će imati priliku da se informišu o pitanju uslova, plate, načina prijave, te uopšte načina života u ovim putujućim hotelima.

– Ako govorite engleski jezik, imate između 21 i 35 godina i želite da gradite inostranu karijeru, ovo je prilika za vas. Sve što je potrebno jeste prijava sa CV-ijem na engleskom jeziku u kojoj je detaljno opisano radno iskustvo kandidata – kažu u agenciji “Kouzen”.

Dodali su da se sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na ovoj kompaniji, koja raste nevjerovatnom brzinom.

– BiH je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju velike kompanije koje sve češće organizuju intervjue u BiH – istakli su u agenciji.

Njihovi kruzeri, kažu, plove sjevernom Evropom, Skandinavijom, Baltikom, Mediteranom, Jadranom, Sjevernom Amerikom i Karibima, a najnoviji brod koji je isplovio u oktobru ove godine plovi oko svijeta i obići će pet kontinenata.

(Glas Srpske)