Lokalne vijesti, Sport

Počinje nova sezona Lige poduzeća u Vitezu

 

I ove godine, u organizaciji SRC „Romari“, 19.11.2016 započinje treća po redu Liga poduzeća, sezona 2016-2017. Kao i svake godine, sudionici mogu biti isključivo zaposlenici nekog poduzeća, ili zaposlenici više poduzeća združeni u jednu ekipu.

Za one najbolje osigurane su novčane nagrade, a prijave traju do 15.11.2016.

Kad kažemo poduzeće, to se ne odnosi samo na poduzeća u PC 96, to mogu biti zaposlenici kafića, djelatnici bolnice ili policije, djelatnici škola i svi drugi koji su zaposleni, koji se svakodnevno suočavaju sa užurbanim radnim danima, stresom i drugim čimbenicima koji nam otežavaju ionako dosadnu i dugu zimu. Ono što je važno jest da vole nogomet, da vole rekreaciju, da vole druženje.

„Ove godine smo još više motiviraniji s obzirom na trenutnu situaciju u Srednjoj Bosni; redom mladi ljudi, vrijedna radna snaga i najvrjedniji kapital poduzeća, mlade obitelji napustile su svoje rodne sredine, i potražile „kruh“ u prosperitetnim državama Europe. Šačica ljudi koji trenutno obitavaju tu i nastoje privređivati kako za svoje obitelji tako i za svoje poslodavce, ionako žive u melankoliji, uljuljani u svakodnevicu. Cilj nam je nastaviti tradiciju ovog sportskog projekta kako bi potaknuli sve naše zaposlenike da sudjeluju u sportu, da promoviraju sport i važnost rekreacije za zdravlje i zdravlje svoga tijela i duha. Cilj projekta je ne samo osvojiti 1.mjesto, nego se družiti, igrati lijep rekreativni nogomet, stvarati naviku bavljenja sportom kako bi bili primjer svojoj djeci .

Važno je istaknuti kako jedan ovakav projekt svake godine živi među hercegovačkim poduzetnicima, a još bliži primjer je Liga poduzeća u Kaknju koja svake godine okuplja 24 ekipe iako nema nagradnog fonda. Za jedan poslovni centar kakav je u Vitezu bilo bi šteta da nema svoju poduzetničku Ligu iako tu djelujem preko 50 firmi i predstavlja pravo ekonomsko čudo BiH. „ – poručuju organizatori.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend