Lokalne vijesti

Počinitelji još na slobodi: Tko je ubio učitelja u Bugojnu?

Nemoćni starac 18. listopada ove godine brutalno je napadnut u svojoj kući u ulici Hadžialića Ograda, te je stravično mučen i maltretiran da bi počiniteljima otkrio gdje krije novac i dragocjenosti.

Kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, policija sumnja da su dvojica za sada nepoznatih muškaraca upala u Kolakovu kuću, gdje su ga vezali i dugo tukli.

Iskoristili su odsustvo starčevog sina, što ukazuje na to da su objekt dugo promatrali. Prema navodima izvora sarajevskog lista, starac je preživio horor, a napadači su ga gušili stavljajući mu najlonsku vreću na glavu. No ovaj prosvjetni radnik nije imao veliku ušteđevinu.

Napadači su uspjeli uzeti manju količinu novca prije nego su napravili veliku premetačinu u kući. Po dolasku policije na lice mjesta stari učitelj je bio živ, ali nije uspio kazati tko su napadači.

Prebačen je u travničku bolnicu, a potom i u KCUS, gdje je od posljedica mučenja i preminuo.

Od trenutka saznanja da je Kolak umro do danas saslušano je na desetke potencijalno osumnjičenih, a pojedinci su i poligrafski testirani, no za sada nitko nije uhićen.

Kako neslužbeno doznaje Avaz, iz kuće su izuzeti i određeni tragovi, među kojima je i DNK materijal, ali to za sada nije dovelo do osumnjičenih.

(Dnevnik.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend