Glazbene vijesti

Počeo upis u novu sezonu muzičkog ateljea Maya Sar

Muzički atelje Maya Sar treću sezonu otvara vrata polaznicima svih uzrasta, koji žele svoju muzičku kreativnost izraziti kroz programe Vokalnog studija, Pjevaonice i Škole klavira, s ciljem unapređenja i afirmacije talenata. 

Vokalni studio (školapjevanja)  je program koji se temelji na upoznavanju osnova vokalne tehnike kroz klasičnu i savremenu pedagogiju, te primjene na praktičnim primjerima kompozicija različitih modernih muzičkih stilova (pop, r’n’b, soul…), kroz individualni, grupni rad, te nastavu višeglasnog pjevanja.

Škola klavira (početni i napredni nivo) prilagođena je svim uzrastima, djeci i odraslima. Svi programi su posebno kreirani premapotencijalima i ambicijama polaznika, uz naglasak na kreativno učenje i razvoj individualnog muzičkog izričaja.

“Radujem se novim mladim ljudima koji su spremni da se posvete muzici i koji su svjesni koliko je edukacija važna. Raditi sa mladima je predivno. Gledati ih kako uče, kako se kroz rad ostvaruju i napreduju, te biti neko ko ih na tom putu usmjerava i podržava, zaista je privilegija”, istakla je Maya Sar.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem e-maila muzickiatelje@mayasar.com  ili putem prijave na web stranici www.mayasar.com  Muzički atelje Maya Sar se nalazi u Centru za djecu i omladinu Grbavica, Kemala Kapetanovića 17, Sarajevo.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend