Vijesti iz BiH

Počeo najveći virtualni sajam zapošljavanja – do posla uz par klikova

Od 16. do 23. listopada, u okviru online sajma “Virtualni dani karijera i znanja”, svi posjetitelji na adresi www.dankarijera.com, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, kurseva i edukacija koje predstavlja preko 80 poslodavaca iz Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Najveći regionalni sajam organizuje Posao.ba u saradnji sa regionalnim partnerskim portalima MojPosao.net, Infostud.com i Vrabotuvanje.com.mk.

Pronađite posao, osvojite vrijedne nagrade!

Sajmu se može pristupiti 24 sata sa svih pametnih uređaja. Na štandovima sve prisutne očekuju vrhunski poslodavci koji su u potrazi za talentima i kvalitetnim uposlenicima, sa kojima se može stupiti u direktnu komunikaciju preko chata, gdje ih možete pitati sve što vas interesuje. O poslodavcima možete takođe saznati više preko njihovih blogova, osjetiti atmosferu koja vlada u njihovim prostorima preko fotografija, te čuti više o njihovoj misiji I viziji iz videa.

Ovogodišnji izlagači što se tiče BiH, a koji žele novu ekipu u svojim timovima su Becton Dickinson Cazin, G-Petrol, Teleperformance, Raiffeisen Bank, Nelt, UniCredit Bank, Jysk, Deichmann, Megamix, a tu je i štand Posao.ba.

A pored velikog izbora poslova i edukativnog sadržaja, sajam nudi i prilike za osvajanje vrijednih nagrada.

Ukoliko ste programer/ka onda je Virtualni Hackathon za vas. Takmičenje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentovati svoje vještine u rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje očekuju i nagrade poput Električnog skutera, Sportskog sata HUAWEI GT Active, Gaming stolica AROZZI Star Trek Edition, Tastatura LOGITECH G910 Orion Spectrum + Slušalice LOGITECH Lightsync Gaming G935, Miš LOGITECH G903 + Podloga za miš, LOGITECH Powerplay.

A one sa radoznalom crtom očekuje nagradna igra Lov na blago. Učestvovanje je vrlo jednostavno, svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donosi nagrade i to IPhone X, Laptop LENOVO V130, Električni skuter, Sportski sat HUAWEI GT Active.

Ne propustite priliku za zaposlenjem po vašoj mjeri, na jedan klik www.dankarijera.com.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend