Sport

Počele aktivnosti u RK Nova Bila; nastavljen ReLOaD projekt škole rukometa

Odlukom nadležnih institucija i stavljanjem izvan snage svih naredbi i zabrana koje su prekinule sve aktivnosti i trenažni proces u RK Nova Bila, sredinom ovog mjeseca ponovno su počeli treninzi u okviru Škole rukometa.

Škola rukometa, koju je podržala i Općina Travnik, realizira se u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije – ReLOaD projekta, kojeg financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

U projekt „Rukomet za sve – Igraj rukomet, živi sport(ski)“ uključeno je više od 40 dječaka raspoređenih u dvije uzrasne kategorije i više od 20 djevojčica u kategorijama 2006. godište i mlađe.

Sretni smo i ponosni da smo uspjeli u potpunosti implementirati dosadašnji dio ovog projekta. U cijelosti smo ispunili planirani broj polaznika škole rukometa koji su dobili kompletnu sportsku opremu potrebnu za treniranje (dres, majica, trenerka i ruksak). S obzirom na vidljivi sportski duh i ljubav prema rukometu koju smo probudli u našim polaznicima, čvrsto smo uvjereni kako ćemo nakon potpune implementacije projekta još dugo imati ovaj kontinuitet i ovaj broj članov na okupu, rekao je koordinator projekta, Mario Debeljak.

U Školu rukometa svi zainteresirani se mogu upisati na svakom treningu, a više informacija o rasporedu treninga možete dobiti upitom na Facebook stranici Rukometnog kluba Nova Bila.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend