Lokalne vijesti

Plan poljoprivredne proizvodnje potrebno prijaviti do 15.11.

„Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači, fizičke i pravne osobe, koje su upisane u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata da sukladno čl. 6. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčanih potpora po modelu poticaja proizvodnji, (Službene novine FBiH, broj 42/10) klijenti, svi potencijalni korisnici koji budu aplicirali u 2021. godini obvezni su  da izvrše prijavu plana proizvodnje do 15.11.2020.godine.

Sva potrebna uputstva i obrasci za prijavu plana proizvodnje mogu se dobiti i prijaviti u Službi za poduzetništvo i lokalni razvitak općine Vitez u uredu br. 213 najkasnije do 15.11.2020. godine do kada traje prijava plana proizvodnje za narednu godinu.

Napominjemo da poljoprivredni proizvođači koji nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata i koji ne izvrše prijavu plana proizvodnje neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u 2021. godini.

“Na osnovu čl. 6. st. 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja-podrške proizvodnji (Sl. novine F BIH br. 42/10) ste dužni izvršiti prijavu plana proizvodnje za narednu godinu do 15.11. tekuće godine, na Obrascu PPP (OBRAZAC prijave plana proizvodnje), koji možete preuzeti s web stranice Federalnog ministarstva poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva, web stranice Općine Vitez i osobno u uredu broj 213 u Službi za poduzetništvo i lokalni razvitak i Općine Vitez.

Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje za narednu godinu do Pravilnikom određenog roka neće moći ostvariti pravo na novčanu podršku u narednoj godini.

                                                                                   

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend