Glazbene vijesti

Pjesmom “Dani i godine” Nina Badrić najavljuje novi studijski album

Pjesmom “Dani i godine” Nina Badrić glazbena diva i ljubimica regije najavljuje novi studijski album, ali i prvi solistički koncert u pulskoj Areni, koji će se održati 8. kolovoza. Pjesma “Dani i godine” osvaja na prvo slušanje, a Nina ostaje vjerna pop i soul izričaju s kojim osvaja publiku već dva desetljeća. Glazbu i tekst potpisuje autorski dvojac Nina Badrić i Predrag Martinjak.

“Pjesma “Dani i godine” nastala je u jednom dahu, a Nina je gospodarica emocija. Ustvari, ne pjeva ona već njezina duša. Reakcije naših suradnika su odlične. Pamtljiva je, zarazna i nosi iskrenu emociju, koju svi prepoznaju i respektiraju“, kazao je Predrag Martinjak.

Novu pjesmu „Dani i godine”, oni koji su je imali prilike čuti, već su proglasili nasljednicom “Čarobnog jutra”. Nova pjesma svoju će premijeru pred publikom imati na koncertu 8.8. u Areni Pula, a tom će prilikom ova lijepa glazbenica ispričati dvadesetogodišnju priču o uspjehu, u kojoj je naglasak bio i ostao na – pjesmi.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama… sve to ide Nini u prilog, ali najviše sjajna i vjerna publika, koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend