Sport

Pavić: Svjesni smo težine utakmice protiv Mladosti

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji, održanoj u prostorijama Gradskog stadiona NK Vitez, prisutnima su se obratili trener Boris Pavić te igrači Tony Livančić i Ivan Livaja.

Povod konferencije bila je najava prve domaće prvenstvene utakmice u kojoj će naša momčad dočekati ekipu Mladost Doboj Kakanj.

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo BHT Premijer lige u kojem je naša momčad u gostima od Širokog otkinula bod te su u redovima Viteza s pravom zadovoljni:

Dobro smo otvorili prvenstvo. Sve pohvale idu dečkima za trud, zalaganje i odnos prema igri zbog kojih su i nagrađeni bodom iz Širokog Brijega. No, taj bod će tek dobiti na težini ukoliko ga uspijemo potvrditi u ovoj domaćoj utakmici u subotu protiv Mladosti.“, rekao je Pavić.

Svjestan je on i težine protivnika koji im dolazi, kao i pojedinaca od kojih prijeti najveća opasnost:

Sigurno nas čeka teška utakmica protiv protivnika koji su u prošloj sezoni pokazali da su izrazito dobri natjecatelji. Zna se njihov kostur ekipe, koji je već dugo na okupu i koji drži svlačionicu, odakle nama prijeti najviše opasnosti, a to su Isaković, Rizvanović, Šišić i na golu Hadžić. Isto tako imaju odličnog trenera, kolegu Rahimića. Čeka nas težak meč, ali ukoliko budemo po pitanju odgovornosti, kontrolirane agresivnosti, zajedništva i fonda trčanja na nivou kao u utakmici protiv Širokog Brijega, i naravno uz naše navijače koje ovim putem pozivam da nas podrže, mislim da možemo ostvariti prvu pobjedu u ovoj sezoni.

Livančić, kapetan plavo bijelih, vjeruje u pozitivan ishod utakmice:

U Širokom smo odigrali onako kako je šef od nas tražio i ako budemo tako igrali u Vitezu sigurno da možemo napraviti dobar rezultat. Bit će to teška utakmica, ali ako budemo pravi rezultat neće izostati.

Složio se s tim i njegov suigrač Livaja:

Slažem se sa šefom i Livančićem da nas čeka teška utakmica u subotu kao što su bile i prethodne s Mladosti jer su prava natjecateljska ekipa koja uvijek igra na rezultat i čvrsto. Ali ne sumnjam u nas.

S obzirom da je riješena papirologija oko nekoliko igrača koji nisu mogli nastupati u prethodnoj utakmici, te da nema povrijeđenih u timu, trener Pavić će imati slatkih briga oko početnih jedanaest.

Uprava, stručni štab i igrači iskoristili su ovu prigodu kako bi pozvali sve navijače i simpatizere našeg kluba na utakmicu koja se igra u subotu, 30.7., s početkom od 17:30 sati.

 

(Izvor:NK Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend