Zanimljivosti

Par koštica dnevno za kompletnu zaštitu organizma

Koštice marelice već neko vrijeme slove kao najzdravije koštice na svijetu. Porijeklo vuku iz himalajskih predjela Azije, Kine i Armenije gdje su tisućama godina prepoznate zbog iznimnih dobrobiti za zdravlje.

Još u davna vremena koristile su se za liječenje i prevenciju mnogih bolesti.

Kao hrana nalazile su se na jelovniku himalajskih naroda, koji se odlikuju iznimnim tjelesnim zdravljem i dugovječnošću.

Današnja istraživanja su ih prepoznala ne samo kao odličan imunološki i hranjivi dodatak – već kao snažan i izravan odgovor na kancerogena oboljenja.

Čudotvornost unutar koštice

Hvale vrijednu titulu superhrane koštice marelice dobile su zbog svog odličnog vitaminskog sadržaja i iznimnog djelovanja na ljudski organizam, pogotovo kada su u pitanju kancerogene stanice.

Naglasak je na jedinstvenom obilju vitamina B17 – koji svojim djelovanjem uništava kancerogene stanice te zaustavlja daljnje metastaze.

Princip djelovanja je jednostavan: stanice raka za svoj rast trebaju ogromne količine energije, odnosno glukoze.

Kad unosite vitamin B17, stanice raka apsorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17, a s enzimom beta-glukozidazom ‘otključavaju’ benzaldehid i cijanid iz vitamina B17, uzrokujući vlastitu smrt.

Zahvaljujući velikoj koncentraciji enzima beta-glukozidaza vitamin B17 je izrazito smrtonosan za stanice raka, dok za ostale zdrave stanice nije toksičan.

Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: stanice raka se polakome za glukozom, a kad je apsorbiraju bivaju terminirane.


Dobrobiti za cijeli organizam

Uz moćan vitaminski arsenal, koštice su izdašan izvor željeza, kalija i fosfora, koji će dodatno osnažiti vaš imunitet dajući mu prednost pred svim potencijalnim izazovima.

Koštice marelice donose dobrobiti za kompletan organizam:

Pomažu u liječenju artritisa

Protuupalno djelovanje koštica marelice čini ih idealnim prirodnim lijekom za liječenje artritisa. Ako se redovito konzumiraju, one uklanjaju bol i smanjuju oticanje područja zahvaćenog artritisom.

Snižavaju krvni tlak

Osim što pomaže liječenju raka, vitamin B17 ima i terapeutsko djelovanje kojim održava krvni tlak u normalnim vrijednostima. Koštice marelice snižavaju povišeni tlak te preventivno djeluju na bolesti koje su povezane s visokim tlakom.

Štite od virusa i bakterija

Ako želite poboljšati svoj imunitet, redovito grickajte koštice marelice. Snažan imunitet pomaže organizmu u borbi protiv infekcija, što uključuje i prehladu i gripu.

Čine kožu zdravom i lijepom

Koštice marelice donose brojne dobrobiti i za kožu i kosu.

Zahvaljujući brojnim njegujućim sastojcima, koštice marelice hrane i pomlađuju vašu kožu te poboljšavaju izgled i snagu kose i noktiju.

Doziranje: 10-15 koštica dnevno

(www.alternativa-za-vas.com)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend