Zanimljivosti

PAN Winter Pub: Nova lokacija, a dobro poznata praznična atmosfera

I ove godine Carlsberg BH prisutan je na Šestom Sarajevo Holiday marketu, koji se održava na novoj lokaciji, u parku Hastahana na Marijin-Dvoru, gdje će u PAN Winter Pub-u posjetiteljima ponuditi raznovrstan i provjereno dobar sadržaj.

“U narednih mjesec i više dana, tačnije od 7.decembra 2016. do 14. januara 2017., svi su pozvani da provedu svoje trenutke opuštanja i uživanja u toplom i ugodnom ambijentu velikog šatora od cca 600m2, koji je skoro za 200m2 veći od prošlogodišnjeg, gdje ih očekuje sjajan muzički program, super animacije i nagradne igre”, izjavio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH.

Zimska druženja uvijek su potpunija uz kvalitetan meni jela i pića koji je pomno odabran i u ponudi  tokom cijelog dana; u vrijeme ručka, after partija i noćnih žurki.

“Pan Bingo i Pan družiona ovogodišnje su aktivacije kojima ćemo animirati posjetitelje PAN Winter Pub-a. Uz svaki naručeni Pan dobija se i Pan Bingo listić kojim se stiče pravo učešća u nagradnom izvlačenju svako veče u 20 sati”, dodaje Bajrić.

Nakon radnog vremena, od 16 sati svaki dan, posjetitelje očekuju sjajni after work partiji na kojima će ih zabavljati Sarajevo Holiday Duo i DJ Haringa. A brojni poznati bendovi sviraju pop, rock i blues u večernjim satima sve do kraja Holiday marketa. Svakako, nisu zaboravljeni ni tamburaši, te će se u PAN Winter Pub-u moći zabaviti i opustiti uz slijedeće izvođače: Blavors, Gonzo, Sarajevski tamburaši, Zlatne žice, Undergrounderi, Sarajevo Blues Bang, The Babe Barbarella, Radarska kontrola, Pochko and New Primitives Songs i brojne druge.

Uz sve navedno, ostaje nam samo da konstatujemo da je PAN Winter Pub idealno mjesto za sve one koji žele osjetiti pravu atmosferu novogodišnjih praznika.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend