Vijesti iz BiH

Ovoga tjedna oblačno vrijeme, kiša i pad temperature

Novi tjedan donosi pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Danas poslijepodne i u večernjim satima može se očekivati i naoblačenje uz povremenu kišu. Dnevne temperature kretat će se od 12 do 18, a na jugu do 21 stupanj celzija.

Utorak (17.11.) donosi pretežno oblačno vrijeme s kišom, dok je na vrhovima planina moguć slab i kratkotrajan snijeg. Prije podne se očekuje prestanak padalina u Krajini, a poslijepodne u Posavini. Već prema kraju dana i u ranim večernjim satima prestanak padalina možemo očekivati i u ostatku zemlje. Jutarnje temperature kretat će se od 3 do 8, na jugu do 12, a dnevne od 6 do 11, na jugu od 10 do 14 stupnjeva.

Sredinom tjedna (18.11.) će u Hercegovini i na zapadu Bosne biti sunčano. U ostalim područjima zemlje preovladavat će magla i niska naoblaka, uz djelimična razvedravanja. Jutarnja temperatura kretat će se od 3 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 8 do 12, na jugu od 14 do 19 stupnjeva.

U Hercegovini i na zapadu Bosne će u četvrtak preovladavati sunčano vrijeme, dok će u ostalim područjima BiH biti uglavnom maglovito. Jutarnja temperatura kretat će se od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 12, na jugu od 13 do 18 stupnjeva celzija.

Kraj radnog tjedna donosi pretežno oblačno vrijeme u Bosnu, dok će u Hercegovini prije podne biti sunčano, a poslijepodne slijedi naoblačenje. Jutarnja temperatura kretat će se od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 5 do 10, na jugu do 14 stupnjeva celzija.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend