Glazbene vijesti

Otkazana turneja! Mick Jagger ide na operaciju srca

Pjevač Rolling Stonesa Mick Jagger ide ovaj tjedan na operaciju srca, prenose mediji nakon što je bend ranije objavio da zbog medicinskih razloga prekida sjevernoameričku turneju.

Pozivajući se na neimenovane izvore, američki internetski portal Drudge Report piše da će Jaggeru (75) u New Yorku biti zamijenjen srčani zalistak. Drugi potral, Page six piše da će mu se u srce ugraditi stent. Njegovi agenti u SAD-u nisu odgovorili na zahtjev za komentarom, a glasnogovornik u Britaniji odbio je komentirati pisanje medija.

Britanska rock grupa u subotu je objavila da odgađa predstojeću turneju po Sjevernoj Americi zbog liječenja Jaggera. “Mrzim što vas ostavljam na ovaj način i jako sam razočaran što moramo odgoditi turneju, no radujem se povratku na pozornicu čim budem mogao”, poručio je 75-godišnji pjevač svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Glasnogovornik legendarnih Stonesa na Twitteru je fanove izvijestio da se nakon liječenja “očekuje potpun Jaggerov oporavak”, no nije pojasnio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

“Liječnici su Micku Jageru savjetovali da ovaj put odgodi turneju zbog liječenja”, kazao je.

Sjevernoamerički dio njihove turneje “No Filter” trebao je početi 20. travnja u Miamiju i trajati do 29. lipnja.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend