Lokalne vijesti

Otkazana Kazanijada u Krčevinama

Jubilarna Kazanijada u Krčevinama, deseta po redu, ipak neće biti održana ove godine.

Naime, zbog složene epidemiološke situacije, iz Organizacijskog odbora su donijeli odluku kako je rizik ipak prevelik. Naravno, kontaktirane su i nadležne institucije te je sinoć na sastanku donesena ova teška, ali ispravna odluka.

“Dragi prijatelji, nakon mjesec dana praćenja situacije s Covid-19 te pogoršanje situacije u našoj državi, a uz prethodne konzultacije s odgovornim ljudima i institucijama, Organizacijski odbor Kazanijade teška je srca donio odluku da se KAZANIJADA ove godine neće održati.

Svima vama koji ste bili uz nas sve ove godine zahvaljujemo i nadamo se kako će ovo proći te da ćemo već sljedeće godine, ako Bog da, ponovno napraviti zaista prelijepo druženje. Vjerujemo da ćemo se u prvoj nedjelji sljedeće godine opet sastati, dovući kazane na staro mjesto i zapjevati tradicionalni bećarac našeg Viteza i Središnje Bosne! Do tada, ostanite ZDRAVI i čuvajte se!”, poručili su iz Organizacijskog odbora Kazanijade u Krčevinama.

Ova odluka sasvim sigurno najteže je pala upravo organizatorima, koji su za ovu godinu imali velike planove. Ideja je bila obilježiti ovaj veliki jubilej kako i doliči, međutim sve će pričekati sljedeću godinu.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend