Lokalne vijesti

Otkazan Travnik Summer Fest: Koncerti Bombaj štampe i Van Gogha čekat će bolje dane

Treće izdanje Travnik Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

Koncert Bombaj štampe zakazan je za 15.7. i grupe Van Gogh koji se trebao održati 9.8. su otkazani i čekat će neke bolje dane, poručuju nam organizatori ove manifestacije koja se održava na Tvrđavi Stari grad u Travniku.

“Želimo vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu. Vjerujemo kako ova situacija nikom nije jednostavna i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Travnik Summer Festu. Samo zajedno možemo pobijediti pandemiju, slijedimo preporuke, poštujmo mjere, a mi ćemo svu energiju i resurse uložiti u organizaciju Travnik Summer Festa 2021., koji će zasigurno biti festival za pamćenje” kazao nam je Ivica Džambas organizator TSF.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend