Regionalne vijesti

Osumnjičenom za ubojstvo na Uskrs dobacio: ‘Marš, smrade!’

Nakon što ga ispitaju u tužiteljstvu, a kako je najavio županijski državni odvjetnik Dražen Diklić, osumnjičenog će s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, prepratiti na Županijski sud….

 

Osumnjičenog za ubojstvo Ante Škembera (29) doveli su na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici. Dok su ga vodili, prolaznik mu je dobacio:

– Marš, smrade!

Nakon što ga ispitaju u tužiteljstvu, a kako je najavio županijski državni odvjetnik Dražen Diklić, osumnjičenog će s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, prepratiti na Županijski sud u Velikoj Gorici.

Kako neslužbeno doznajemo, za ubojstvo Ante Škembera (29) na Uskrs u zagrebačkoj Sloboštini, osumnjičen je Džemal Paloš Kobra (60), bivši branitelj. Paloš je bio instruktor i osnivač rezervnog sastava MUP-a te je jedno vrijeme bio zapovjednik postrojbe rezervnog sastava MUP-a u Pakračkoj Poljani. Kobra je junak Domovinskog rata koji je sudjelovao u oslobađanju Lipika.

Ante Škember je pokušao ući u autobus  u 17:40 sati koji je vozio na liniji 268 prema Velikoj Gorici. Vozača je pitao treba li platiti kartu. Vozač mu je rekao: ‘Da, Uskrs je, ali ne mogu te pustiti bez karte!’ Zatim je ugasio autobus. On je svejedno pokušao ući, nakon čega je nastalo naguravanje s jednim putnikom, a mladić ga je pokušao udariti u glavu.

Paloš je sukob s mladićem nastavio vani. Paloš je onda izvukao nož i mladića ubo u predjelu trbuha.

– Mladić pada s nogu. Ni vozač ni putnici nisu primijetili što se dogodilo i autobus nastavlja vožnju. Osumnjičen je sinoć uhićen i doveden ovdje. Osumnjičeni nam je nož dragovoljno uručio – rekla je u četvrtak policija.

Putnicima i vozaču bilo je vrlo teško uočiti korištenje noža.

Osumnjičeni Paloš dosad nije bio evidentiran.

U utorak je objavio na Facebooku kako se kroz snijeg probija prema Dalmaciji gdje je uhićen u srijedu oko 21 sat.

(24sata.hr)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend