Lokalne vijesti

#OSTANIDOMA: 51. rođendan OGŠ “Jakova Gotovca” Novi Travnik

Na dan 1. travnja trebala je biti održana prigodna proslava – svečani u povodu 51. rođendana OGŠ “Jakova Gotovca” Novi Travnik.

Planirano je glazbeno druženje s učenicima, sadašnjim i bivšim, roditeljima, svim zaposlenicima škole, umirovljenicima i dragim gostima koji ovu Školu podržavaju u radu.

“Sada, kada smo se svi zajedno našli u nekom nenadanom i čudnom vremenu, svjesni smo da je to bila samo naša pusta želja. Nismo klonuli duhom, jer glazba hrani naš duh i snaži nas da nastavimo dalje u odgoju i obrazovanju mladih na polju umjetničke glazbe. Ako ikada, sada nam je potrebna glazba kao pjesma, pjesma koja će naše mališane bar na trenutak odvesti u neki drugi, ljepši svijet.

Danas, naši mladi glazbenici svojim crtežima i muziciranjem na instrumentima iz svojih toplih domova, zajedno sa svojim nastavnicima čestitaju Dan škole i poručuju da je glazba moć koju nam daje i u ovim trenutcima. Radost ovog dana oni dijele sa svojim drugarima i nastavnicima iz područnih odjela Nova Bila, Vitez, Busovača i Jajce.

Dragim učenicima, roditeljima, zaposlenicima, umirovljenicima, gradu Novom Travniku i cijeloj Lašvanskoj dolini na ovaj način želimo čestitati Dan naše glazbene škole!

Neka ova čestitka, u ovim neželjenim okolnostima koje su promijenile i zaustavile naš svakodnevni život, bar na trenutak unese radost i veselje u srca svih nas, te probudi vjeru i nadu da ćemo iz svega ovoga izaći kao pobjednici!

*Iz glazbe dolazi čar uz koju se moraju smiriti sve brige i sve boli srca.*

William Shakespeare

Video možete pogledati na linku:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend