Sport

Osnovan Ženski rukometni klub ”Vitez”

Utorak, 24. svibanj 2011, ostat će upisan kao datum kada je Vitez dobio ženski rukometni klub. U vijećničkoj dvorani u Vitezu predsjedavajući skupštine, Ranko Križanović, izrazio je zadovoljstvo što se nakon dosta vremena realizira ovaj projekt i uslijedio je dnevni red skupštine – izbor radnih tijela i usvajanje statuta.
Za prvog predsjednika ŽRK ”Vitez” izabran je Vjećeslav Blaž, a za potpredsjednike su odabrani jednoglasno Mirjana Perković i Dragan Grebenar. Tajnik kluba je Ranko Križanović. Nakon usvajanja statuta kluba skupu se obratila pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti, Marija Grabovac i predsjednik SS OV Vojko Budimir. Oboje su obećali pomoć klubu u okviru svojih mogućnosti te izrazili nadu kako će klub funkcionirati na zdravim i stabilnim osnovama. Sada slijedi procedura za registraciju kluba i prijavu u RS BiH.
Članovi upravnog odbora ŽRK ”Vitez” su: Vječeslav Blaž (predsjednik), Dragan Grebenar (potpredsjednik), Mirjana Perković (potpredsjednica), Ranko Križanović (tajnik), Ratko Strukar (član), Kristijan Blaž (član), Vjekoslav Bonić (član), Ivan Sajević (član), Vitomir Grebenar (član) i Živko Elek (član). U nadzorni odbor kluba izabrani su Tanja Nikolić i Kristijan Rajković. Treneri u klubu su Vjekoslav Bonić i Kristijan Blaž, a mladi trenerski dvojac poziva sve zainteresirane, svih uzrasta da se pridruže najmlađem našem sportskom kolektivu. Treninzi se odvijaju svakodnevno u Gradskoj dvorani od 16,30.  (vitez.info)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend