Lokalne vijesti

OŠ “Bila”: Božićna priredba i Sajam Božićnih rukotvorina

U povodu nadolazećih Božićnih blagdana, učenici, nastavnici i ostali djelatnici Osnovne škole „Bila“ iz Viteza organizirali su Božićnu priredbu pod nazivom „Radujte se, narodi“, na kojoj su se predstavili pprigodnim programom, nakon kojeg je otvorena i prodajna izložba učeničkih radova.

Priredba je obilovala raznovrsnim programom, recitacijama, pjesmama, glumom i plesom, a u njenoj realizaciji sudjelovali su učenici od 1. do 8. razreda OŠ „Bila“.

Prodajna izložba, koju su osmislili članovi Likovne sekcije, uz pomoć Vijeća učenika i Vijeća roditelja, ponudila je obilje različitih dekoracija, čestitki, Božićnih ukrasa i drugih radova. Kupnjom su roditelji i gosti priredbe i izložbe pomogli u nabavci računala i laptopa za kvalitetnije izvođenje nastave iz informatike.

Kako je potvrđeno iz OŠ „Bila“, od prodaje rukotvorina njihovih učenika i djelatnika prikupljeno je 666,50 KM. 

Također, iz OŠ „Bila“ posebnu su zahvalu uputili članovima i voditeljima Likovne sekcije, nastavnicama Aniti Štrbac i Sandri Zrnić, kao i roditeljima na ukazanoj podršci u prikupljanju novčanih sredstava za obnovu informatičkog kabineta, te HPD „Vitez“, čiji su članovi, ispred Škole, za sve nazočne kuhali čaj i vino.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend