Organiziran odlazak članova „Uvijek vjerni“ na utakmicu Hrvatska – Finska u Rijeci

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije  „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“  organizira 6.10.2017. odlazak autobusom u Rijeku, na utakmicu Hrvatska -Finska.

 

Molimo sve zainteresirane članove da se jave povjerenicima u svojim gradovima.

Broj mjesta je ograničen, pa molimo da požurite s prijavama. Polazak je u ranim jutarnjim satima 6.10.2017., a povratak navečer, poslije utakmice. Ruta vožnje je planirana autocestom. Po dolasku u Rijeku, planiran je posjet centru grada i druženje s navijačima iz drugih gradova. Nakon toga, odlazak na Rujevicu, gdje ćemo biti smješteni na istočnoj tribini.

Cijena prijevoza i ulaznica je 60 KM (prijevoz) + 100 kuna (ulaznica).

Prijave za odlazak na utakmicu Hrvatska – Finska zaprimamo najkasnije do ponedeljka, 2.10.2017., do 12h, a broj mjesta je ograničen budući da putujemo autobusom. Stoga se javite na vrijeme. Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail marketing@uvijekvjerni.info  ili  tel: 063 670 035.

Prijave za ulaznice za utakmicu i odlazak na gostovanje u Ukrajini (Kijev) su do utorka, 3.10., a za tu utakmicu ćemo prema interesu i potrebi također organizirati prijevoz.

 

Obavijest za članove koji  idu u Rijeku na utakmicu u svom aranžmanu

Ukoliko nekome treba pomoć oko smještaja, informacija o okupljanju navijača ili neka druga informacija, javite se na broj telefona: 098 919 34 00 – Damir

Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku našoj reprezentaciji.

Srdačan pozdrav!

(Udruga navijača  „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“)