Lokalne vijesti

OO Mladeži HDZ BiH Vitez održao redovite sjednice i obilježio obljetnicu pada grada Vukovara i utemeljenja HZ H-B

Sinoć je Mladež HDZ BiH Vitez održala nastavak četvrte i petu redovitu sjednicu.

U nastavku četvrte sjednice predsjednik OO M HDZ BiH Vitez Nikola Šarić izrazio je zadovoljstvo nedavno održanim sastankom sa načelnikom Borisom Marjanovićem i ministrom zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB Antom Matićem gdje se razgovaralo o konkretnim problemima s kojima se suočavaju mladi ljudi na području općine Vitez. Na tom sastanku zaključeno je da će Mladež HDZ BiH Vitez dati dodatni doprinos u jačanju pozicije mladih u Vitezu te kroz konkretne prijedloge u periodu ispred nas, kako kroz rad u Općinskom vijeću gdje članovi Mladeži aktivno sudjeluju, tako i u Saboru ŽSB gdje također imaju zastupnicu Dajanu Maros.

Predsjednik Šarić informirao je članstvo o održanoj 6. sjednici Općinskog vijeća Vitez i upoznao ih o aktivnostima stranačkih kolegica i kolega koji su na toj sjednici upućivali konkretna vijećnička pitanja i inicijative općinskim službama i drugim institucijama. Dopredsjednica OO M HDZ BiH Vitez Dajana Maros u nastavku sjednice upoznala je kolege o aktivnostima i radu u Saboru ŽSB, prezentirala svoje aktivnosti, ali i aktivnosti Kluba HDZ BiH u ovom tijelu. Na koncu četvrte sjednice predsjednik Šarić pozvao je sve kolegice i kolege da članovima u Općinskom vijeću kao i kolegici Maros daju svoje prijedloge, sugeriraju na određene stvari za koje smatraju da se mogu riješiti kroz općinsku ili županijsku administraciju, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života u Vitezu.

Petu redovitu sjednicu Mladeži HDZ BiH Vitez obilježila je razmjena ideja i prijedloga o organiziranju humanitarne aktivnosti koju će Mladež provoditi tijekom prosinca mjeseca, a to je akcija Božić za svakoga, gdje će Mladež još jednom usrećiti i učiniti ljepšim blagdanima, one viteške obitelji koji su u potrebi i kojima je potrebna određena vrsta pomoći. Ovoga puta naglasak je stavljen na djecu i mlade kojima organizacija želi pomoći u ostvarivanju svojih božićnih poklona.

Po završetku sjednice, svi članovi Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez uputili su se u Vukovarsku ulicu gdje su molitvom i paljenjem svijeća zajedno sa sugrađanima, prisjetili se pada Grada Vukovara, vukovarskih žrtava i svih poginulih branitelja i civila u Domovinskom ratu, ali i obilježili 30. godišnjicu utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg – Bosne.

(Odbor za odnose s javnošću, komunikacije i brendiranje OO Mladeži HDZ BiH Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend