Lokalne vijesti, Vijesti iz BiH

OO HDZ Vitez: Zahvala biračima

Nakon objave neslužbenih, preliminarnih i nepotpunih rezultata Lokalnih izbora, ali i podataka OO HDZ BiH Vitez vodstvo Općinskog odbora uputilo je zahvalu svima koji su dali doprinos uvjerljivom izbornom trijumfu.

Naime u izbornoj trci za načelnika općine Vitez kandidat kojeg su podržale sve stranke s hrvatskim predznakom Tomislav Bošnjak-Matić, inače dopredsjednik OO HDZ BiH Vitez, s razlikom većom od 1500 glasova, prema procjenama Izbornog stožera HDZ BiH Vitez, pobijedio je svog protukandidata.

„Od prvoga dana vjerovali smo u ovaj rezultat. Ovo je potvrda da smo dobro radili i da je naš program uistinu prepoznat među stanovnicima Viteza. Sada je na nama velika odgovornost da, zajedno sa svima čiju potporu imamo ostvarimo zacrtano“, kazao je Tomislav Bošnjak- Matić.

Zadovoljstvo rezultatom nije krio ni predsjednik OO HDZBiH Vitez Boris Marjanović pod čijim vodstvom HDZ BiH u Vitezu dominira na posljednja dva izborna ciklusa.

„Povratak pozicije načelnika je bio naš cilj broj jedan, a sada smo to i ostvarili i svi zajedno moramo uložiti veliki napor da Vitez u svakom smislu učinimo boljim. Veliko hvala svima koji su u nedjelju izišli na biračka mjesta, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali koaliciji na čelu HDZ-om BiH. Također, zahvaljujem svim našim dužnosnicima, članovima, simpatizerima i volonterima koji su dali doprinos da danas imamo izabranog načelnika iz reda HDZ BiH, a po neslužbenim rezultatima i najviše mandata u Općinskom vijeću. Važan kotačić u svemu ovome bili su i naši koalicijski partneri i ovim rezultatom u praksi smo pokazali što znači zajedništvo“, rekao je predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend