Lokalne vijesti

OO HDZ 1990 Vitez podržava Matiju Marjanovića kao kandidata za načelnika Općine

Nakon što je Središnje izborno povjerenstvo službeno potvrdilo liste kandidata za Općinsko vijeće i kandidate za općinskog načelnika Viteza, te uzimajući u obzir činjenicu da OO HDZ 1990 Vitez nema svog kandidata za načelnika općine, Općinski odbor je na svojoj 26. redovitoj sjednici, održanoj 2. kolovoza 2012. godine donio je sljedeće

Z A K L J U Č K E:

1. Pored naše inicijative i maksimalno uloženih napora te spremnosti za dogovor s OO HDZ BiH Vitez oko utvrđivanja zajedničkog hrvatskog kandidata za načelnika općine Vitez, moramo, na žalost, konstatirati da do takvog dogovora nije došlo, jer nije bilo spremnosti, te su ignorirani svi naši pokušaji da dođe do dogovora.

 

2. S obzirom da nije postignut dogovor s OO HDZ BiH Vitez za zajedničkog hrvatskog kandidata za načelnika općine Vitez, OO HDZ 1990 Vitez je razmatrao mogućnost davanja potpore neovisnom hrvatskom kandidatu za načelnika općine Matiji Marjanoviću. U tom smislu, razmatran je izborni program neovisnog hrvatskog kandidata Matije Marjanovića, te nakon niza obavljenih razgovora, OO HDZ 1990 iskazao je spremnost davanja potpore na predstojećim lokalnim izborima.

3. OO HDZ 1990 Vitez će s neovisnim hrvatskim kandidatom Matijom Marjanovićem napraviti jasno definiran Sporazum o predizbornoj i postizbornoj suradnji.

(Ured za informiranje)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend