Sport

Olmo se večeras oprašta od Maksimira?

Vrlo je lako da će Dani Olmo, najbolji nogometaš Dinama, u srijedu u 21 sat odigrati posljednju utakmicu na Maksimiru.

Ljetni prijelazni rok traje do 2. rujna, a Modri do tada neće igrati na domaćem terenu. Ode li Španjolac do tada onda je jasno da je susret s Rosenborgom njegov oproštaj od domaće publike.

“Jesu li utakmice s Rosenborgom moje posljednje za Dinamo? Iskreno, ne znam. Ne razmišljam o tome. Do konca prijelaznog roka ima još dovoljno dana. Dinamo mi je ponudio novi ugovor, na stolu je, o tome se razgovara. Tata je razgovarao s ljudima u klubu, ali zasad još nema nikakvih konačnih odluka o tome”, poručio je Olmo u razgovoru za Sportske novosti.

Razmišlja samo o Rosenborgu

“Ja sam posvećen samo utakmicama s Rosenborgom. Najbitnije je da Dinamo pobijedi i plasira se u Ligu prvaka. Znam da ljude jako zanima hoću li otići ili ostati, ali ja to trenutačno ne mogu odgovoriti. No, mogu vam kazati da postoji mogućnost i da ostanem u Dinamu”, dodao je.

Dani OlmoFoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Poznato je da Dinamo želi za njega između 30 i 40 milijuna eura, ali i da mu nude ugovor od 10 milijuna za pet sezona.

U međuvremenu, zanimljivo je što na Transfermarktu, specijaliziranom portalu koji se bavi transferima i vrijednostima nogometaša, stoji da poslije odličnog nastupa na Euru do 21 godine i senzacionalnog ulaska u novu sezonu vrijedi samo 15 milijuna.

(net.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend