Glazbene vijesti

Oliver Dragojević oženio sina i zapjevao mu ‘Zašto uvik pivan’

Odlično je bilo, lipo smo se zabavili, drago mi je da se i moj sin Davor oženio, kaže Oliver Dragojević (68). Njegov sin Davor (37) vjenčao se prekjučer s Korčulankom Karmen Baničević (24) u splitskoj katedrali sv. Duje.

Slavlje za oko 150 gostiju bilo je u restoranu Aria. Za uzvanike su pripremili riblji i mesni menu. Jeli su se crni i bijeli rižoto, specijaliteti s kozicama, kao i janjetina. Goste je zabavljala splitska grupa Viva, a Oliver Dragojević s kolegom Tomislavom Bralićem sinu i snahi otpjevao je nekoliko hitova, piše 24sata.hr.

– Bilo je lipo, veselo, onako kako bi volija i svog sina oženit – kaže Bralić. S Oliverom je izveo “Škrinju ljubavi”, “Zalutali pogled”, “Zašto uvik pivan”… Na svadbi su bili glazbenici Gibonni i Tomo Mrduljaš. Ivana, kći pokojnog skladatelja Zdenka Runjića, uhvatila je mladenkin buket. Slavlje je potrajalo do pet sati. Davor i Karmen u vezi su godinu i pol dana. Oliver priželjkuje još unučadi.

– Ali to naravno ne ovisi o supruzi i meni već o Karmen i Davoru – kaže pjevač. Davorov brat blizanac Damir otac je djevojčice Margite (1). Oliverov najstariji sin Dino ima blizance Luciju i Tonija (6) i sina Duju (9).

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend