Sport

OK “Sloga” iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja pobjednici turnira u Busovači

U sportskoj dvorani Srednje škole “Busovača”, u povodu Dana općine, odigran je 2. odbojkaški turnir koji je organizirao Odbojkaški klub “Busovača”.

Nakon cjelodnevnog odigravanja utakmica, najboljim ekipama dodijeljene su prigodne medalje, pehari i diplome.

U kategoriji predpionira treće mjesto osvojio je “Victory” iz Novog Travnika, drugo OK “Busovača”, a prvo OK “Sloga” iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja. U kategoriji kadeta, treće mjesto pripalo je OK “Victory” Novi Travnik, drugo OK “AS” iz Donjeg Vakufa, a prvo OK “Sloga” iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Predsjednik OK “Busovača” Dragan Lovrić uručio je i prigodne zahvalnice za doprinos i pomoć radu kluba. Zahvalnice su dobili: Suzana Krišto – zastupnica u Saboru ŽSB, Stipo Krišto – vijećnik u OV Busovača i ravnatelj SŠ Busovača, predsjednik OV Busovača Josip Mravak i predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo.

Na samom kraju, u izjavi za grad-busovaca.com portal, predsjednik Odbojkaškog kluba Busovača i predsjednik Skupštine Odbojkaškog saveza ŽSB Dragan Lovrić zahvalio je svima na dolasku, te kazao nešto više o samom osnivanju OK „Busovača“ i Odbojkaškog saveza ŽSB.

„Odbojkaški klub Busovača je sa svojim aktivnostima krenuo prije tridesetak godina. Registracija Odbojkaškog saveza bila je 2011. godine i tada smo krenuli sudjelovati u Omladinskoj ligi ŽSB. Jedni smo od glavnih pokretača te Lige, a danas Odbojkaški savez ŽSB broji 11 odbojkaških klubova, registrirano je oko 600 djece, te 200 djece koja sudjeluju, ali još nije završena faza registracije. Ovom prigodom zahvaljujem svima koji su nam dali potporu u organizaciji odbojkaških turnira, prvenstveno predsjedniku FBiH Marinku Čavari, koji je prepoznao naš rad i pomaže nam u skoro svim aktivnostima glede organizacije sportskih događaja, Vladi ŽSB, općinskim službama na dosadašnjoj suradnji, portalu Grad Busovača, radio postaji „Busovača“, sadašnjem ravnatelju SŠ „Busovača Stipi Krišti, kao i bivšoj ravnateljici SŠ „Busovača“ koja nam je uistinu pomogla glede samog osnivanja Kluba, te sportskoj kladionici Bet live – Petica plus“, kazao je predsjednik OK „Busovača“ Dragan Lovrić.

(grad-busovaca.com)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend