Sport

Odvjetnik otkrio strašnu istinu o Schumacheru

Odvjetnik obitelji Schumacher Felix Damm tvrdi kako legendarni vozač Formule 1, sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher, ne može hodati pa čak niti samostalno stajati, te da zapravo živi kao ‘biljka’, prenosi Net.hr.

Ovo je jedna od konkretnijih, možda i nakonkretnija informacija još od 29. prosinca 2013. godine, kad je Michael Schumacher doživio nesreću u poznatom francuskom skijalištu Meribelu, u kojoj je zadobio teške ozljede glave na zabranjenom dijelu staze kad je udario u kamen. Obitelj Schumacher zdravstveno stanje Nijemca skriva kao “zmija noge”.

Schumacherovi ne daju nikakve informacije o šampionu

Predvođeni svojom šeficom za komunikacije Sabine Kehm, Schumacherovi ne daju apsolutne nikakve informacije o Schumijevu zdravstvenom stanju, nego se javnost hvata za razne senzacionalističke i neistinite informacije, kakvu je, primjerice, očito plasirao njemački časopis Bunte koji je u svojem pisanju istaknuo kako je Schumacher mogao hodati za vrijeme oporavka od nesreće i nakon inducirane kome u kojoj se nalazio. Zbog toga je zaradio i tužbu od obitelji Schumacher koja je spomenuti časopis odlučila tužiti radi zaštite prava na privatnost, a presuda se očekuje u listopadu.

No, to čini se nije tako. Damm Schumacherovo zdravstveno stanje opisuje upravo suprotno od pisanja Bunta. Pomalo i zastrašujuće. Tako su sa suda u Njemačkoj, na kojem se vodi proces obitelji Schumacher protiv časopisa Bunt, procurile prave informacije koje govore kako Schumacher zapravo živi kao “biljka”

Časopis Bunt zaradio tužbu

Odvjetnik Damm izjavio je u svojem obraćanju sudu kako su sve informacije objavljene u Buntu netočne jer, prema njegovim riječima, bivši šampion Formule 1 ne može hodati niti stajati bez pomoći medicinskog osoblja, prenosi ugledni britanski BBC. Bunt je, pak, pisao i zaradio tužbu zbog toga što je izvještavao da se Schumacherovo zdravstveno stanje popravlja, da je izgubio dosta kilograma, ali da uspijeva samostalno napraviti nekoliko koraka. Uz to, Bunt je naveo da Schumi povremeno stoji bez pomoći terapeuta koji svakodnevno vode brigu o njemu kao i da može podignuti ruke.

‘On ne može hodati’

“On ne može hodati”, kazao je odvjetnik Damm sudu u Njemačkoj, prenosi njegove riječi britanski Express koji ističe u svojem pisanju teksta o suđenju Buntu i zdravstvenom stanju Michaela Schumachera kako su sad potvrđene spekulacije o tome kako je Nijemac paraliziran.

Sabine Kehm još je ranije po objavljivanju informacija u Buntu navela da su u pitanju neodgovorna nagađanja, jer se Schumacher nalazi u vrlo teškom stanju i da takve priče samo daju lažnu nadu mnogim ljudima u svijetu”.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend